Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditFlattr the authorDigg thisBuffer this page

Joulunavaus 2015 Rovaniemellä, Joulupukin Pajakylässä

Joulupukin Pajakylän joulunavaus 2015

Joulupukin Pajakylän joulunavaus 2015

Puhe Pajakylän Joulunavauksessa 2015

Loistavan hyvää iltaa teille kaikille! Onko meillä täällä mukavia ja hyväntuulisia ihmisiä mukana? Ja entäpä, onkos täällä kilttejä lapsia paikalla? Sopiikos kaikille joulun tulla? Erinomaista, itse jouluun on aikaa vielä muutamia viikkoja, mutta joulun odotuksen hykerryttävät hetket ovat jo käsillä.

Erilaiset joulunalustapahtumat ja -juhlat ovat lämmön ja valon lähteitä alkavaan kaamokseen. Kotioloissa perheen pienimmät yllättyisivät varmaan iloisesti lastenhuoneen ikiomista pikkujouluista. Hyvä mieli, yhdessäolo ja ilo ovat joulun parasta antia. Nauttikaamme niistä tänään, ja jokaisena ohikiitävänä hetkenä joulua odotellessamme.

Rakkaat ystäväni – on aika siirtyä joulun satumaiseen maailmaan. Yhdessä teidän kanssanne minulla on ilo ja kunnia julistaa joulun aika 2015 avatuksi täällä Rovaniemellä, Lapissa, Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Toivon sydämestäni teille kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa!

 

This post is also available in: englanti

Julkaistu kohteessa Joulupukin päiväkirja