Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditFlattr the authorDigg thisBuffer this page

HOGYAN TÖLTSE LE KÉPEIT ÉS VIDEÓIT ONLINE

suomienglishitalianodeutschle françaisespañolsvenskanederlandsmagyarpolskiportuguêseestilatviešulietuviųру́сский日本語普通话ภาษาไทย

1. Számítógépének, vagy okostelefonjának böngészőjével menjen a me.santaclauslive.com oldalra.

2. Jobboldalon klikkeljen a „Register” gombra.

1-2
3. Az „Email address” feliratnál írja be e-mail címét.

4. Válasszon egy jelszót és írja be a „Password” mezőbe.

5. Amennyiben vásárolt egy letöltést és van egy kódja, be tudja írni a kódot oda, ahol a következő szöveg olvasható: „Do you have a photo or video code? You can add a code here.”

6. Kérjük, olvassa el a szerződési feltételeket, majd pipálja ki a következő szöveg melletti négyzetet: „I have read and agree to the terms and conditions”. Ezt követően klikkeljen a „Register” gombra.

3-6
7. Klikkeljen a „Me & Santa” feliratra és ekkor látnia kell a fotóit és videóit. Ha bármelyik képet, illetve videót nem látja, írja be a kódját az „Add code” gomb használatával.

8. A „Download” gombra kattintva el tud menteni magának egy másolatot a képről, illetve videóról.

9. A „Share” gombra kattintva a képet, illetve videót megoszthatja a barátaival.

7-9

10. A látogatást követően 30 napja van arra, hogy első alkalommal regisztráljon a szolgáltatásra. A regisztrációt követően a képeit és videóit az archívumunkban tároljuk 365 napig.

11. Ha csoportképet készített, ugyanazt a kódot használhatják a csoportja különböző tagjai.

Kapcsolatba léphet velünk a következő e-mail címen: info@santaclauslive.com